Add to favourites

LA CUINA DEL CALÇOT

JOFRE ESPAÑOL, JOAN / GARCIA CARRION, AG

VAT included

Description
Els calçots permeten molt més que embrutar-nos amb les restes de carbó i la salsa, també combinen amb altres ingredients i és poden menjar còmodament asseguts a taula i amb coberts.Ah! i combinen amb més d'una salsa! El nom del calçot es troba indefugiblement lligat al de la calçotada, però quan hàgiu acabat de llegir el llibre que teniu a les man s veureu que això no ha de ser forçosament així, perquè el calçot de Valls constitueix una menja excel·lent combinat amb una munió d 'altres ingredients que no han de ser per força els car...[Read more]

Status: Available for online purchase in 4-5 days

Availability
Buy it now and we will send it to you when we have stock. The charge to your account will be made only when the product is shipped.
DetailsCOSSETANIA EDICIONS
2016
112 Pages
Format: Rústica
ISBN: 9788490343906
Language: CATALÁNCategory: Recipes

THEMES